Агенцията на Чон Джи Хьон отрече слуховете за развод + ще предприеме законово действие

От агенцията на Чон Джи Хьон пуснаха изявление, отричайки слуховете за развод на актрисата.

Image

Наскоро се появиха слухове онлайн, че Чон Джи Хьон и съпруга й Че Джун Хьок се подготвят за развод. На 2-ри юни, YouTube каналът “Garo Sero Institute” качи видео, твърдейки че актрисата и съпруга й живеят разделени.

На 3-ти юни от агенцията на Чон Джи Хьон пуснаха следното изявление:

„Това е агенцията на актрисата Чон Джи Хьон – Culture Depot.
Споделяме нашето изявление относно слуховете за развода на Чон Джи Хьон и отчуждение (от съпруга й), които бяха излъчени в “Garo Sero Institute” на 2-ри юни (вчера).
На първо място ние ясно заявяваме, че всичката информация спомената въпросното излъчване е невярна. В момента неверните факти биват безразборно разпростирани онлайн и открихме, че се създават и публикуват преднамерени злонамерени слухове, произтичащи от излъчването на “Garo Sero Institute” и таблоидите.
Ето защо планираме да разследваме точната истина зад изкривените неверни факти и ще предприемем строго законово действие срещу разпространяването на невярна информация чрез некоректни статии и коментари.“

През 2012 година Чон Джи Хьон се омъжи за Че Джун Хьок, главният изпълнителен директор на инвеститорската ферма „Alpha“ и внук на известната модна дизайнерка И Йонг Хи. Двойката има двама сина.

Източник: Soompi

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.