Сонгджин от DAY6 влезе в армията

Сонгджин от DAY6 неочаквано обяви, че влиза в армията днес.

Image

На 8-ми март, Сонгджин направи излъчване във V LIVE и разкри, че в момента е на път за военния тренировъчен център, където ще започне военната си служба. Той се появи с подстригана коса и бе именувал видеото си като “Salute!!!”

Сонгджин и Дже се оттеглиха временно от груповите активности на DAY6 от май 2020 година. Отделно от това, миналият месец е потвърдено, че групата се готви за завръщане в пълния си състав и бе посочено, че албума е планиран да излезе праз април.

Относно влизането на Сонгджин в армията точно преди пускането на новия албум, източник от JYP Entertainment посочи пред Sports Kyunghyang, “Те подготвят албума и график за пускането му все още не е бил решен.”

По време на излъчването Сонгджин сподели, че вече е завършил своите части от новия музикален проект на DAY6 още преди време, което ще рече, че макар в армията, феновете ще се насладят на работа му в следващото завръщане на групата.

Сонгджин коментира, “[Останалите членове] ще продължат да поддържат групата чрез юнит и индивидуални активности. И когато останалите от тях са в армията, аз ще се върна, така че да мога и аз да промотирам и да държа групата непоклатима.” Той добави още, “Това, което е сигурно е, че DAY6 ще продължат (работата си) дори и след като аз се върна.”

В допълнение останалите членовете на групата изпратиха изпълнителя чрез онлайн публикации.

Дже туитна снимка на Сонгджин и написа, “Обичам те, Сонгджин.“

Уонпил също сподели снимка в историята си в Instagram с думите, “Върни се безопасно! Обичам те.”

Източник: Soompi

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.