Канг Даниел и агенцията му са взели участие в значимо дарителско събитие в помощ на деца в нужда

Канг Даниел и KONNECT Entertainment са взели участие в още една значима кампания!

Image

Наскоро Канг Даниел е взел участие в кампанията на Службата на децата на Холт (Holt Children’s Service) – „Защити ме“(„Protect Me“) в помощ на деца от семейства в рисково положение.

В кампанията „Защити ме“ доброволците лично създават подвързии за книги и ги доставят на децата в нужда. Подвързиите символизират защитата и подкрепата на децата в риск, подобно на начина, по който тя предпазва книгата от външни влияния. Докато се е готвил за доброволческите си активности без личен контакт заради пандемията от COVID-19, Канг Даниел и агенцията му са решили да вземат участие в събитието, тъй като подкрепят каузата.

Канг Даниел и KONNECT Entertainment са направили около 100 подвързии за книги с дълбока грижа към изработката им, за период от 2 седмици. Макар да е отнело доста време, тъй като доброволците за първи път са боравели с шиене, те са вложили още повече значимост в кампанията след като лично са работили с иглата и конеца по всяка подвързия. Те също така са написали и съобщения на подкрепа към децата, които ще получат тези подаръци.

Направените от Канг Даниел и агенцията му подвързии ще бъдат доставени на децата, нуждаещи се от защита чрез Службата на Децата на Холт. В допълнение към това, дарителските средства ще бъдат използвани за осигуряване на психична и медицинска грижа, жилища, покриване на жилищни разноски и за образователна подкрепа на тези деца.

Канг Даниел е споделил, “Ние участвахме в кампанията, защото искахме да изпълним студената зима и празния край на годината с поне малко топлина.” Той е допълнил още, “След като кампанията е значима, ще бъде прекрасно, ако повече хора успеят да се включат в нея и да предоставят на децата невероятна сила (за справяне с положението, в което са).”

Представители на Службата на Децата на Холт коментираха, “Ще се постараем да се уверим, че децата от рискови семейства ще бъдат топло защитени чрез книжните подвързии и даренията, които получихме.”

Освен това дарение, Канг Даниел и KONNECT Entertainment продължават да споделят любов като правят дарения за предотвратяване COVID-19, помагат в организацията за социално подпомагане „Snail of Love“, която е за слухови импланти и даряват брикети на Корейския запас за въглища.

Следвайки своя успешен солов дебют, Канг Даниел надмина общо 1 милион продажби на албума си в началото на 2020 година. Тази година той също така пусна и два мини албума – “CYAN” и “MAGENTA,” които получиха много любов от цял свят. Изпълнителят продължава да връща дадената му любов чрез значими дарения и доброволчески активности.

Източник: Soompi

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.