[BREAKING] Сонг Джунг Ки и Сонг Хье Кьо ще се женят

Легендарната телевизионна двойка ще кажат своето „Да“ през октомври.

Song Joong Ki And Song Hye Kyo Confirm Their Wedding Venue | Soompi

Агенциите на двамата актьори от хитовата драма “Descendants of the Sun,” Blossom Entertainment и United Artists Agency (UAA), излязоха със съвместно становище относно новината:

“Здравейте. Ние сме Blossom Entertainment и UAA.
Първо искаме да благодарим на корейските и международните фенове за големия интерес и любов към Сонг Джунг Ки и Сонг Хье Кьо. Също така ви молим за разбиране, докато предаваме тази неочаквана новина.
Сонг Джунг Ки и Сонг Хье Кьо ще проведат сватбена церемония в последния ден на октомври тази година. Бракосъчетанието е не само лично изживяване, но също така среща на две семейства, така че в много аспекти ситуацията бе повече от деликатна.
Нямахме друг избор освен да бъдем внимателни относно сватбата и затова чак сега представяме новината за нея пред обществеността. Молим всички за вашето разбиране.
Молим също да изпратите най-добрите си пожелания за съвместното бъдеще на двамата, като всеки от тях ще представи новината по отделно към публиката. Благодарим ви!”

Заради неочакваната новина се появиха и доста слухове относно предполагаемата причина за скорошната сватба на двойката, като това че Сонг Хье Кьо навярно бременна.

Вътрешен източник от агенцията й отрече слуховете с думите “Няма абсолютно нищо вярно в това (слуховете за бременност).“ Когато обаче бе попитан дали двамата са двойка след излизането на драмата им “Descendants of the Sun,” той просто отговори  “Не знаем.”

Затова пък по-късно днес близък на двамата актьори разкри “Те започнаха да изпитват чувства един към друг преди излъчването на ‘Descendants of the Sun’. Драмата беше пред-продукция, така че снимките за нея всъщност започнаха през втората половина на 2015.”

“След това в началото на миналата година Сонг Джунг Ки тайно донесе храна и напитки на снимачната площадка, където Сонг Хье Кьо имаше фото сесия. Беше още преди излъчването на драмата им, така че помощния екип се питаше защо е дошъл тогава,” добавя той.

Друг близък на двойката сподели, че двамата често са си правили компания един на друг, когато са имали международни събития по график. Преди връзката им да започне официално, Сонг Хье Кьо се е чувствала леко неохотно да излиза със знаменитост (предвид, че вече го е правила, когато бе двойка с Хьон Бин преди години), но накрая искреността на Сонг Джунг Ки е спечелила сърцето й.

Близкият на двойката добави, “Сонг Джунг Ки и Сонг Хье Кьо не са опитвали особено да крият връзката си от хората около тях. Първоначално споделиха с тези, на които имат доверие и ако някой друг попиташе те нито потвърждаваха, нито отричаха това.”

По-късно бе разкрито, че актьорите не искат новината за връзката им да се оповестява в медийното пространство, защото искат те самите да са първите, които ще я споделят с феновете си.

Честито на новата двойка!

Източник: Soompi

Един коментар за “[BREAKING] Сонг Джунг Ки и Сонг Хье Кьо ще се женят

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.