Сънгкуан от SEVENTEEN временно ще спре активностите си заради контузия

На 21-ви юли Pledis Entertainment обявиха, че Сънгкуан от SEVENTEEN ще си вземе почивка от промоциите на групата заради контузия.

Image

Ето пълното изявление:

„Здравейте. Това е Pledis Entertainment.
Пускаме информация относно контузията на члена на SEVENTEEN – Сънгкуан.
Наскоро той нарани глезена си докато тренираше хореография и веднага посети болницата, за да получи лечение и по-пълно изследване. Точната диагноза, която получи е „скъсване на сухожилието на левия глезен“ и според предписанието на доктора, съгласно което операцията бе неизбежна, той мина през такава миналата събота.
В момента Сънгкуан се фокусира върху възстановяването си и намирането на стабилността си след операцията и той ще си вземе почивка, за да се фокусира върху оздравяването и укрепването на здравето си.
Ето защо ние ще направим всичко възможно относно лечението и рехабилитацията на Сънгкуан. Започвайки от днес ние временно прекъсваме активностите му, за да защитим изпълнителя си, затова молим за вашето разбиране предварително, за да може той да се фокусира единственото върху възстановяването си.
В допълнение към това, докато здравето на Сънгкуан не се оправи, SEVENTEEN временно ще продължат с планираните си промоции с 12 члена.
Най-искрено се извиняваме, че предизвикахме безпокойство с поднасянето на тези неочаквани новини. Ще имаме предвид здравето на нашите изпълнители за първи приоритет и ще дадем най-доброто от себе си, така че Сънгкуан да може да посрещне феновете след възстановяването си в най-здравословното си състояние.
Молим феновете за най-искрено разбиране и подкрепа.
Благодарим ви.“

SEVENTEEN наскоро се завърнаха със своя 7-ми мини албум “Heng:garæ” и заглавната песен “Left& Right.

Източник: Soompi

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.