Зико от Block B ще влезе в армията този месец

Изпълнителят от Block B ще влезе в казармата до края на месеца.

Block B’s Zico To Enlist In The Military This Month

На 21-ви юли, корейския новинарски аутлет „Dailian“ сподели информацията, че Зико ще започне задължителната си военна служба в края на юли. Следвайки публикации, агенцията на изпълнителя KOZ Entertainment потвърди новината, казвайки, “Зико ще влезе в армията на 30-ти юли след като получи базово военно обучение, той ще служи като обществен работник.”

Зико е петия член на Block B, който ще влезе в армията, следвайки Джехьо (който бе освободен през декември миналата година), Теил, B-Bomb и U-Kwon. Изпълнителят е роден през 1992 година и ще е на 29 години (според корейската възраст) при влизането си.

Зико постави дебюта си като член на Block B през 2011 чрез сингъла “Do U Wanna B?” След като основа KOZ Entertainment през 2019, Зико продължи да трупа успехи с хитове като “Any Song.” На 1-ви юли той пусна албума “RANDOM BOX” със заглавната песен “Summer Hate,” като също е взел участие в написването на текста към песента на SSAK3 – “Summer Sea Again.” В момента Зико е ментор в предаването на Mnet – “I-LAND.”

Източник: Soompi

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.