[Обновено] ZICO пусна новата си песен “She’s A Baby“

Рапърът Зико от момчешката айдъл група Block B обяви, че ще пусне песен до дни.

[Ново] Зико се завърна с нова соло песен “She’s A Baby“ и красив цветен клип към нея.

Рапърът пусна също снимка как прави той снимката на двете зайчета като част от промоциите от 12ти април.

12ти април – Зико пусна тийзър снимки от промоциите на новата си песен, включително снимка на две зайчета, направена от него.

10ти април – Зико зарадва феновете с официален тийзър клип за новата си песен “She’s A Baby“, която излиза на 13ти април в 12ч. българско време.

Зико пусна втори промо клип тип “reaction video“ този път с известния телевизионен водещ Ю Дже Сок, който също слуша новата песен на рапъра и споделя “песента носи усещане с цвят на слонова кост“. Официалният клип на песента “She’s A Baby“ ще излезе на 13ти април.

[Първоначално] Преди два дни рапърът Зико, известен още като лидера на момчешката айдъл група Block B, изненадващо пусна тийзър клип за нова песен. Заглавието на новия му проект е “She’s a baby“ и много малка част от мелодията се чува в клипчето. По-интересното обаче е, че в случая друг рапър промотира песента, и това е Beenzino. Не става съвсем ясно обаче дали Beenzino ще участва в песента или просто е част от промотирането. В клипчето скрита камера хваща рапъра да слуша новата песен на Зико и да коментира: „Кара ме да си мисля за бяла котка. Бяла котка и бяла завеса. Звучи сякаш си го написал, докато си гушкал бяла котка. Мисля, че тази песен ще стане хит.“ 

Песента ще излезе след 4 дни и по-скоро бихме се учудили, ако не стане хит!

Няколко дни по-рано Зико пусна обща снимка с известната хореографка Rie Hata с коментар “Мислейки за нещо оригинално с Rie Hata“. Няма как да не се запитаме дали снимката има нещо общо с новата му песен и дали изобщо това, за което мислят, е относно танц? Това, за което наистина можем да сме сигурни обаче, е, че, каквото и да е, ще е гениално! Надяваме се да разберем какво е то час по-скоро!

https://www.instagram.com/p/BSWhq_5lhvb/?taken-by=woozico0914

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.