G-Dragon от BIGBANG и Джени от BLACKPINK предполагаемо са двойка + YG с отговор

От Dispatch пуснаха информацията, че G-Dragon от BIGBANG и Джени от BLACKPINK са във връзка от година.

Image

В репортажа, споделен от Dispatch, новинарският сайт е посочил, че са станали свидетели на тайна среща между G-Dragon и Джени. Според тях, двете знаменитости често са се срещали в домашни условия.

Dispatch са обяснили, че G-Dragon разполага с частен паркинг и асансьор в пентхауса си, който Джени е можела да ползва, без да трябва да потвърждава самоличността си.

Според аутлета, нормалният всекидневен график на изпълнителката е бил да посещава дома на G-Dragon веднага след като активностите й за деня са приключили. След това тя се е връщала вкъщи и отново е повтаряла същата рутина на следващия ден.

От Dispatch са посочили още, че връзката между двамата е била широко известна в YG Entertainment и мениджърът на Джени я е карал и след това прибирал от дома на G-Dragon. Понякога дори мениджърът на изпълнителят е бил този, който е отговарял за нея и посещенията й.

На 31-ви януари, денят на онлайн концерта на BLACKPINK – “THE SHOW,” Dispatch са забелязали Джени да напуска дома на G-Dragon на сутринта и да се отправя към залата за концерта. От Dispatch още са посочили, че колата на изпълнителя също така е била видяна пред мястото на концерта.

Източник близък до двамата изпълнители е споделил пред новинарския сайт, “Доста хора в YG забелязаха връзката им,” добавяйки, “Майката на Джени също е наясно относно отношенията на дъщеря й с G-Dragon. Тя е благодарна, че той полага специална грижа за нея.”

В отговор на информацията, от YG Entertainment коментираха, “Не можем нищо да потвърдим относно личните животи на изпълнителите ни. Молим за разбирането ви.”

Източник: Soompi

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.