Идол от 6-членна група кара в нетрезво състояние!

Сонгмо от Supernova е бил арестуван за нарушаване на законите за движение по пътищата и каране в нетрезво състояние. 

ソンモ、スタッフも絶賛する“ファン目線”の発想力「3年分をぎゅっと凝縮して」 | 週刊女性PRIME

По-рано днес от MBN разкриха, че изпълнител от корейска група, която е много популярна в Япония, е бил арестуван от полицията заради безразсъдно каране в нетрезво състояние. Беше опоменато също така, че идолът е на 30 (корейски) години и фамилията му е Юн, като също така е част от група от 6 души. След инцидента той е бил пуснат без задържане от полицията като му е съставен акт за нарушаване на законите за движение по пътищата и в момента се води следствие по случая.

Още преди официално да се обяви самоличността на замесената в пътния инцидент звезда вече имаше спекулации, че става дума за Юн Сонгмо от Supernova.

Не закъсня и официалното становище от агенцията на групата – Maroo Entertainment, които споделиха: “Юн Сонгмо е бил на вечеря с познат, където е изпил няколко леки питиета и към 1:20 сутринта, днес [понеделник, 7 март] се е прибирал вкъщи, шофирайки колата си. Тъй като не е имало други коли на пътя по това време на нощта той е пренебрегнал светофара по пътя си, когато е забелязал дежурните полицаи, които са установили, че кара в нетрезво състояние. След като бива тестван се установява, че има 0.092 промила алкохол в кръвта и бива изпратен вкъщи от полицията.”

От агенцията добавиха още, че все още са в процес на набавяне на още детайли по случая и обещаха, че ще ги споделят веднага щом полицейското разследване завърши.

Изпълнителят Юн Сонгмо се разкайва за грешките си, обясняват от Maroo Entertainment, и планира да окаже пълно съдействие за по нататъшното разследване. Като от компанията също така поеха вината за това, че не са успели да се погрижат за изпълнителя си по-добре. Обръщението на лейбъла завършва с извинение за причиненото притеснение и обещание да работят още по-усърдно така че подобно нещо повече да не се повтори.

Според пълната информация от по-рано днес, предоставена от MBN идолът е минал през централната лента на пътя в Самджон-донг и е направил непозволен завой. Било му е наредено да отбие, но той е игнорирал думите на полицаите и е продължи да кара, след което се удря в телефонен стълб, но въпреки всичко не спира, докато най-накрая неочаквано прави ляв завой и набива спирачки по средата на улицата в Сокчон-донг, а полицейската кола, която го е преследвала се блъска в него, в следствие на което двама полицаи пострадват леко при сблъсъка.

Към момента официалното изявление на агенцията се различава по доста неща от отразеното от MBN. Изглежда или на лейбъла му предстои да научи точните подробности по случая или има някаква грешка в доклада от инцидента. Ще ви държим в течение за новости по темата.

От телевизия YTN пуснаха видео за случилото се, което можете да видите отдолу.

Source: Soompi

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.