Шуга от BTS диагностициран с COVID-19

Членът на BTS Шуга даде позитивен тест за COVID-19.

BTS’ Suga Diagnosed With COVID-19

На 24-ти декември Big Hit Music пуснаха следното изявление:

„Здравейте.
Това е Big Hit Music.
Членът на BTS – Шуга бе потвърден позитивен с COVID-19 на 24-ти декември, петък, след като си направи PCR тест по време на самостоятелната си карантина при връщането си от Корея в четвъртък, 23-ти декември.
Изпълнителят е завършил втората част от ваксинирането си против заразяването в края на август и към днешна дата не проявява някакви симптоми. В момента той се грижи за себе си в дома си, следвайки напътствията на здравните органи.
Шуга, който имаше серия лични ангажименти в САЩ по време на официалната почивка на групата, даде негативен PCR тест преди да отпътува за Америка и започна самостоятелната си карантина след тестване при пристигането му в Корея. Той бе информиран за позитивния резултат по време на карантината и не е имал контакт с останалите членове.
Компанията поставя здравето на изпълнителите като наш най-голям приоритет и ще направим всичко по силите ни, за да подпомогнем бързото възстановяване на Шуга. Ние също така съвестно ще съдействаме с изискванията и насоките на здравните органи.
Благодарим ви.“

Източник: Soompi

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.