Brand New Music обявиха пускането на нова момчешка група, включваща И Ънсанг

Brand New Music обяви пускането на нова момчешка група следващата година!

Image

Източник от агенцията разкри, “Готвим се да пуснем новата ни момчешка група, насочена към международния пазар и целим дебюта им да стане през първата половина на следващата година. Официално започнахме с подготовката на плановете по дебют.”

Новата момчешка група на Brand New Music ще включва мулти-талантливи членове, включително И Ънсанг, който дебютира като член на X1 след приключването на предаването “Produce X 101” и в момента е активен като солов изпълнител. Това ще е първата група на Brand New Music, включваща голям брой членове. Агенцията наскоро е финализирала състава на групата и е формирала ексклузивен екип, който систематично да менажира групата.

От Brand New Music посочиха, “Наскоро разкрихме групата през частен шоукейс за личности от развлекателната индустрия и групата бе определена като такава, която ще отнесе музикалната индустрия като буря с изключителния си състав на членовете и уникална харизма. Груповата концепция, броя на членовете, името, повествованието и други детайли ще бъдат разкрити едно по едно, започвайки от втората половина на тази година.”

Brand New Music е музикален лейбъл и агенция ръководена от изпълнителния директор Rhymer и в нея са изпълнителите AB6IX, BDC, Бомки, Ханхе, Хан Донг Гън, Янг Да Ил и още.

Източник: Soompi

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.