Сан от ATEEZ няма да вземе участие в тазседмичния си график, заради кончината на дядо си

Дядото на Сан от ATEEZ е починал.

Image

На 28-ми май KQ Entertainment официално обявиха, че Сан няма да вземе участие в насрочените за тази седмица активности от графика му, следвайки кончината на дядото му.

Ето пълното изявление на KQ Entertainment:

„Здравейте, това е KQ Entertainment.
Поднасяме неприятните новини, че дядото на члена на ATEEZ – Сан, почина днес.
В резултат на това Сан няма да участва в международното онлайн събитие по раздаване на автографи на ATEEZ за “ZERO : FEVER Part.2”, което е определено да се състои в неделя чрез MyMusicTaste.
Събитието ще се проведе същия ден с останалите шест члена, без Сан и ще насрочим личното видео обаждане на Сан по събитието и контактът с феновете индивидуално на по-късен етап.
В допълнение, събитието “Map the Extraordinare: ATEEZ with Perrier”, което бе насрочено да се проведе този ден също ще бъде преместено за друга дата и ще ви изпратим имейли (с новите детайли). Надяваме се, че ATINY [официалния фен клуб на ATEEZ] ще проявят разбиране.
Поднасяме нашата благословия към починалите и молим за вашата топла утеха и подкрепа.
Благодарим ви.“

Сан, който в момента участва както в драмата на KBS – “Imitation” така и в съревнователното идол предаване на Mnet – “Kingdom: Legendary War,” е известен с това, че често посещава баба си и дядо си в Намхе винаги, когато има възможност.

Източник: Soompi
Снимка: Xportsnews

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.