YG Entertainment обявиха международни прослушвания за нова момчешка група

YG Entertainment започна прослушвания за нова момчешка група!

Image

На 12-ти април агенцията официално обяви, че започва да приема кандидатури за нова момчешка група. Стандартният срок за кандидатстване е от 12-ти април до 23-ти май 2021 година, а този за видео кандидатура е от 19-ти април до 30-ти май 2021.

За тяхното прослушване “2021 YG New Boy Group Audition at Home,” което е отворено за амбициозни певци по цял свят, всяко момче родено между 2002 и 2010 година, което в момента не е в отношения с друга агенция, отговаря на условията за кандидатстване.

По време на първата стъпка от прослушването онлайн кандидатите ще бъдат поканени да попълнят кратък формуляр, за да изберат датата си на прослушване и езика, на който предпочитат то да бъде проведено. Възможните езици са корейски, английски, японски и китайски. След това следва да проверят датата и часа на прослушването си в потвърдителния имейл, който ще получат. Прослушванията ще бъдат проведени през Zoom и резултатите ще бъдат обявени на 12-ти юни 2021. Само тези, които са минали успешно финалния кръг ще получат известие и ще имат възможност да се присъединят към дебютния екип на новата момчешка група на YG.

За повече информация относно процеса на прослушване и как да се включите в него може да посетите официалната страница на YG Entertainment във Facebook – тук. (информацията е на английски)

Източник: Soompi

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.