Агенцията на A.C.E пуснаха изявление относно скорошните събития с групата

Агенцията на A.C.E – Beat Interactive споделиха, че ще предприемат законови мерки срещу скорошния инцидент с автомобила на групата, както и злонамерените коментари и слухове, които циркулират в мрежата от няколко дни.

A.C.E’s Agency To Take Legal Action For Recent Vehicle Attack + Malicious Comments And Rumors

На 19-ти февруари агенцията пусна следното изявление:

„Здравейте. Това е агенцията на A.C.E – Beat Interactive.
Тъй като има фенове, които са притеснени относно инцидента станал с A.C.E снощи ще обясним настоящата ситуация и предстоящите ни планове за действие.
Към приблизително 22:00 часа миналата вечер бе извършено нападение над автомобила на A.C.E близост до залата им за тренировки.
Бе установено, че този инцидент е бил преднамерен с идеята да причини вреда на изпълнителите и да повреди собствеността, предварително научавайки за начина на придвижване, времето и маршрута на артиста. Веднага щом бе установена ситуацията, тя бе докладвана в местния полицейски клон. Случаят е в процес на разследване и записите от CCTV се анализират като ще бъде предприето възможно най-строгото наказание.
Заради инцидента от вчера, членовете на A.C.E – Джун, Донгхун, Wow, Ким Бонгкуан и Чан изпитват психическо безпокойство и се боят, че същата ситуация или подобна ще бъде повторена.
Ето защо, Beat Interactive ще предприеме активни мерки свързани с това да не излага на риск благосъстоянието и здравето на изпълнителите.
В допълнение, публикации разпространяващи безпочвени грешни слухове, директни лични нападки и злонамерени клевети към A.C.E бяха открити онлайн и в социалните медии и изпълнителите изпитват силна емоционална болка заради тях.
Ние подписахме договор за делегиране с правна фирма, специализираща в сферата, за да предприеме правни действия и решихме да подадем жалби срещу актовете на клевета и наместване в бизнеса.
За да може подобни ситуации да не се случват повече, искаме от вас съдействие чрез постоянно следене и докладване на подобни случаи.
Тъй като психическото и физическото състояние на изпълнителите са значително отслабени, активностите от графиците им ще бъдат прегрупирани и те ще получат психиатрични консултации както се изисква.
В заключение се извиняваме за неизбежното причиняване на притеснение у феновете и изразяваме дълбока благодарност за доверието и подкрепата, която изпращате на A.C.E.
Като тяхна агенция ние ще вложим всички възможни усилия, за да можем да продължим да ги промотираме в стабилно здравословно състояние. Благодарим ви.
19-ти февруари 2020, От Изпълнителния директор на Beat Interactive – Ким Хье Им.“

Източник: Soompi

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.