[Обновено] Джонгхьон се подготвя за серия соло концерти

Джонгхьон ще проведе редица солови концерти, по случай предстоящия албум ‘The Collection: Story Op. 2‘!

Jonghyun sells out all seats to his solo concert, adds 8 more ...

[НОВО] Заглавието на поредицата от концерти ще е “The Letter – Jonghyun“, като те ще са част от поредицата “The Agit“, която SMTOWN провежда в Coex Artium.  Датите нз събитията са от 26 до 28 май, от 1 до 4 юни и от 8 до 10 юни. Билетите ще се пуснат в продажба на 27 април в 20:00 (KST).

[Първоначално] На 19 април беше пусната и втората промо снимка за предстоящия албум на Джонгхьон ‘TheCollection: Story Op. 2’. От нея стана ясно, че заглавната песен се казва “Lonely“ и в нея Джонг ще си партнира с Тейон от Girl’s Generation. Това ще е вторият дует на двамата вокалисти на SM Entertainment, след песента им “Breath“ от проекта “S.M. The Ballad Vol.2.’

В мелодията на песента ще се комбинират пиано и струнни инструменти. Вокалите на Джонгхьон и Тейон ще са представени като диалог, противопоставяйки чувствата на празнота и комфорт, които самотата може да донесе. Очакваме го с нетърпение!

Джонгхьон от SHINee приготвя нов компилационен албум озаглавен ‘The Collection: Story Op. 2‘!

Първият му компилационен албум „The Collection: Story Op. 1“ излезе през септември 2015 и отбеляза значителен успех. И този албум ще се състои изцяло от песни, написани и композирани от самия него, като междувременно Джонг е взел участие и в режисирането на албума.

Джонгхьон е доказал себе си като певец и текстописец неведнъж, както със собствените си солови произведения, така и с творби за други изпълнители като „Gloomy“ на IU, „Breathe“ на И Хай, „Playboy“ на ЕХО и пр. Със сигурност можем да очакваме поредния уникален албум с разнообразни жанрове музика.

Датата на излизането му онлайн е 24 април в 18:00(KST), а на 25 април ще бъде пуснат на пазара.

 Източник: allkpop

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.