Айдъли, които искаме да видим в Hit The Stage!

След успешният първи сезон на Mnet предаването, Hit The Stage в което много айдъли успяха да покажат своите танцови умения, не можем да спрем да се надяваме на втори сезон!

Резултат с изображение за „hit the stage“"

Това предаване дава чудесна възможност на танцьорите в айдъл групите да покажат своите умения и защо ги наричаме денс машини!! В тази статия ще ви покажем айдъли (държим да подчертаем, че това е момчешкото издание 😉 ) които бихме искали да видим във следващи сезони на предаването. Някои от тях са ни много добре познати, други не толкова, но всички те са толкова талантливи и харизматични и с невероятни танцови умения, че трудно отлепяме очи  когато прожекторите са върху тях докато танцуват!!!

Ето ги и тях в произволен ред:

BIGONE или както още всичко го знаем, Деил от 24К! Въпреки, че в момента не е активен член на групата, Деил не спира да се занимава с танци, а наскоро той пусна клип, който за пореден път доказва, че не само е прекрасен танцьор ами и много добър хореограф!! (в средата)

J.Heart от N-Sonic! В момента той е в казармата, но това не ни пречи да си мечтаем, че когато излезе ще се включи в предаването и ще ни благослови не само с танците си, ами и с невероятният си сексапил. ( Във видеото освен J. Heart (със сивата коса) ще видите, още няколко айдъла, като Bbomb, BIGONE, който споменахме по-горе, и Сейонг от MYNAME  който взе участие в първият сезон на предаването и се справи прекрасно! Не че сме очаквали по-малко 😀 )

Уонхо и Хьонгуон от MONSTA X! В първият сезон на предаването лидера Шону (с черната шапка) се представи блестящо, но не можем да пропуснем и тези два диаманта. По-малките братя на Шону не му отстъпват в танците и би било чудесно, ако се включат и покажат какво могат! Хореографията е дело на Хьонгуон (с бялата шапка) , а тримата заедно са убийствена комбинация! Пазете си сърцата!

Джонг Ук от 24K! Още един безспорно талантлив танцьор от тази група, който в клипа по-долу по-специфично ни показва невероятен танц с пръстите си! Кара ни да се чудим, какво още би ни показал в предаването!

Лей, Кай и Сехун от EXO! Предполагаме няма читатели, които да не знаят кои са те, а именно трите денс машини на групата. Нямаме търпение поне един от тях да се включи в предаването и да покаже какво може!

Bbomb от Block B! Едната денс машина – U-Kwon разцепи предаването в първият сезон, ред е на другата!!

Джонгкук, Джей Хоуп и Джимин от BTS! Още едно добре познато ни трио от денс машини!! И от тях се надяваме, че поне един ще се включи в предаването за да разцепи!

Сънгхун от WINNER! Yg Ent. имат доста денс машини и един от тях е Сънгхун! Със закачливата си персона и изострените си умения , много бихме искали да разберем какво би ни представил в Hit The Stage!!

Джин Джин и Мунбин от Astro!  В първият сезон на предаването, Роки (без шапката в клипчето) беше повече от зашеметяващ, а в Astro имаме още двама (Мунбин в средата и Джин Джин в черно с шапката) също толкова добри танцьори, които искаме да видим!!

Малък бонус: Състезание по хаус танци в което Джин Джин се изправя срещу най-добрите и им е доста силна конкуренция!

Джихун от KNK! Лидера на групата е не само прекрасен танцьор, но и много талантлив хореограф!! В клипа можете да видите хореографията на Джихун (с дънковата риза) на тяхната песен на ‘Gone‘ в изпълнение на всички момчета!

Джунхо от 2PM! Без съмнение един от най-добрите айдъли танцьори от 2-то поколение!!

Сънгйон и Ибо от UNIQ!!!!!!!!!!!!!! Още два диаманта, този път от UNIQ! Да се чуди човек кой от тях по-напред да гледа!!

Чани и Теянг от SF9! Няма как да не споменем и тези две слънчица когато говорим за танци!!

Кино от Pentagon! Думите са излишни…

Хоши, Дино, Джун и The8 от Seventeen! Още цели четири диамантчета!!

Xero от Topp Dogg! Клипа говори сам за себе си!!

Джуне, Донгхьок и Ханбин от iKON!! Още три денс машини от YG Ent които много искаме да видим в предаването!

JB от GOT7!! Страшно харизматичен и талатлив танцьор и брейкар!!

Джогъп от B.A.P!  Джонгъп може да е много срамежлив когато говори, но когато затанцува…пазете се!!!

А кои са вашите любими танцьори, които бихте искали да видите в следващия сезон на предаването?

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.