Кои групи и певци ще видим да се завърнат през август

up10tion_2

Вече преполовихме първата седмица на месец август, а айдълите ни заляха с поредната доза завръщания и тийзъри! Тук ще изредим кой, кога, какво ще се завърне този летен месец.

Първо нека започнем с една група, която ще се завърне съвсем скоро! А именно новата подгрупа на момичетата от Nine Muses – Nine Muses A. Новата подгрупа се състои от 4 члена – Kyung Li, HyemiSojin и Keumjo. Дебютният им сингъл е озаглавен  ‘Muses Diary‘, а заглавната песен е „Lip 2 Lip.“ Песента ще излезне заедно с музикалното видео на 4-ти август.

Няколко часа преди излизането на албума и музикалното видео момичетата пуснаха и кратък видео тийзър. В него можем да видим няколко сцени, които подскасват секси концепцията на групата.

Следващата подред е Up10tion! Групата ще се завърне на музикалната сцена на 5-ти август с мини албума ‘Summer Go!‘. Първоначално момчетата започнаха с индивидуални тийзър снимки, които ни донасят лятно настроени с лежерната си морска концепция.

След това ни представят и малко по-различна страна от себе си със снимки в пижами~

Предстоящото завръщане на UP10TION ще бъде със заглавна песен „Tonight„, видео тийзъра на която можете да видите отдолу. Междувременно, както можете да видите от траклиста отгоре, новият мини албум на момчетата ще съдържа общо 6 песни.

Отдолу можете да видите и втория тийзър клип за предстоящата песен „Tonight“.

Малко след тях идват и момчешката айдъл група MONSTA X, която ще се завърне със специална версия на песента „Stuck„, част от наскоро излезналият мини албум ‘The Clan Part 1 – Lost‘. Песента ще е подарък за всички фенове на групата – Монбебета!

Очаквайте още тийзъри и новини до 7-ми август, защото дори и след излизането на музикалното видео на „Stuck“ групата ни е подготвила още изненади!

monsta-x

На 8-ми август  можем да очакваме завръщането на B.A.P! Наред с финалния концерт от световното им турне ‘B.A.P Live on Earth 2016 World Tour Finale TRUE AWAKE!‘, което междувременно ще се излъчва на живо във Vapp, момчетата се подготвят и за чисто нов албум!

Петият сингъл албум на групата ‘PUT’EM UP‘ ще излезне в полунощ на 8-ми, като ще включва общо 3 песни, една от които е заглавната „That’s My Jam„. Тийзър клип за музикалното видео към песента можете да видите отдолу!

Изпълнителят Jun.K от айдъл групата 2pm се завръща с чисто нов соло албум. В полунощ на 4-ти август корейско време изпълнителя пусна поредните тийзър снимки за соло завръщането си!

Преди няколко дена той пусна и траклиста, който разкри, че албума ще съдържа общо осем парчета, като в тях ще вземат участия San E и Бек А Йон. Колаборационната песен с Бек А Йон е озаглавена „Don’t Go“ и излезна преди самият албум. Можете да я чуете отдолу!

Днес Jun.K пусна и първия видео тийзър за заглавната песен от новия си албум озаглавена „Think About You.“ Тийзър видеото представя част от хореография на трака, както и мелодията. Музикалното видео и албума ще излезнат онлайн в полунощ на 9-ти август, като преди това ще има живо предаване във Vapp.

Още една група, която ще се завърне на 9-ти август е първата подгрупа на IOI! Групата наскоро пусна първия си тийзър и разкри седемте членове на подгрупата, а именно Jeon So MiChoi Yoo JungKim Chung HaKim So HyePinkyKim Do Yeon и Im Na Young. 

ioi_1

На 10-ти август може да очакваме и завръщане от електронната група BeatBurger, която ще пусне новия си дигитален сингъл ‘VAGABOND‘. Албумът ще излезне заедно с едноименна заглавна песен и втори трак озаглавен „Monster„.

 

Още една група, която ще се завърне този август са VIXX. Айдълите, известни с уникалните си концепции, продължават с тематичната си година посветена на гръцките богове.

VIXX_5

В полунощ на 4-ти август корейско време (18 часа на 3-т българско) групата пусна поредния си тийзър. Той загатва и кой ще е мембъра, на чиято ръка ще бъде знак с окото!

VIXX_3

Този път момчетата ще пресъздадът бога на подземното царство „Хадес„(Hades или ᾍδης). Отдолу можете да видите и първия тийзър, който подсказва, че албума ще излезне онлайн в полунощ на 12-ти август. Междувременно, на 13-ти и 14-ти в Сеул VIXX ще изпълнят 3-тия си соло концерт – VIXX ‬Live Fantasia ‘UTOPIA‬‘.

Момчетата пуснаха и още няколко снимки, за да подготвят феновете си за завръщането. Първоначално пуснаха само силуетите си, след което ръка на един от тях със знак на око. Вчера бе разкрит и графика за тийзърите, който предвещава седмица изпълнена с тийзъри! Албумът ще излезне в полунощ на 12-ти август, а музикалното видео към заглавната песен ще можете да видите на 15-ти.

Момчетата от айдъл групата 24k представиха двамата си нови члена и започнаха с тийзърите си за предстоящото си завръщане с петия си албум „Still 24„. Групата ще се завърне със седем члена, като попълнението е от членовете Хонгсоб и Чангсон.

Накрая, но не на последно място, соло певицата Lady Jane ще се завърне с нов албум. Компанията на изпълнителката сподели, че в момента тя подготвя нов албум, като смятат да го пуснат на пазара към средата на месеца.

Lady-Jane

Source: Allkpop, Soompi, Facebook, Twitter

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.