Актьорът Чи Чанг Ук влезна в казармата

Известният актьор Чи Чанг Ук започна военната си служба!

Details and Pictures of Ji Chang-wook's Military Service | Channel-K

На 14-ти август актьорът официално се присъедини към армията, за да отслужи задължителната си военна служба, която започна с влизането му в тренировъчен лагер. Според корейските закони, всеки мъж между 19 и 30 години трябва да служи от 21 до 25 месеца в армията, като преди това преминава през тренировъчен лагер. Чи Чанг Ук започна тренировките днес, 14-ти август, и след завършване на подготовката с период от 5 седмици, ще премине към изпълнение на службата си като активен войник.

Актьорът дебютира през 2008 година в драмата „Smile Donghae“ през 2010г. Участва и в много популярни продукции като „Warrior Baek Dong Soo“, „Empress Ki“, „Healer“, „The K2“ и много други.

Популярността му в чужбина нараства още повече след заснемането на драми и в Китай като „Whirlwind Girl 2“. Чи Чанг Ук се изявява и като много талантлив музикален актьор, който е участвал и в мюзикъли като „Thrill Me“, „Jack the Ripper“ и още. Също така участва и във филма „Fabricated City“, който бе пуснат по кината по-рано тази година. Преди да почне своята служба в армията успешно завърши драмата „Suspicious Partner“.

Източник: Soompi

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.