9 неща, които ще ни липсват от „Гоблин“

Наскоро свършилата драма „Goblin„(Гоблин) на телевизия tvN все още е в мислите на всички нейни зрители. Това не е случайно, тъй като последният епизод на драмата записа рекорден рейтинг от над 20% за кабелна телевизия.

Goblin - DramaKo goblin

Корейската драма „Гоблин“ се излъчва всеки петък и събота вечер по кабелната телевизия tvN. Драмата разказва за трагичната съдба на генерала от Чосон Ким Шин (актьорът Гонг Ю), който се превръща в безсмъртен гоблин, търсейки бъдещата си жена (актрисата Ким Го Ън), която да го избави от вековните мъчения. В драмата участва и жътвар (актьорът И Донг Ук), който по стечение на обстоятелствата започва да живее с гоблина.

Тъй като на всички ни е трудно да се разделим с интересната драма ще си припомним 9 от нещата, които ще вече ни липсват.

Химията между актьорите

Goblin Gif, The Lonely, Shining Goblin Gif / Guardian: The Lonely ...
💛My dream couple is getting together💛 | K-Drama Amino

Навярно всеки фен си има любима двойка, и навярно всяка е различна. В тази драма неоспоримо всички главни герои имаха химия помежду си. Като започнем от жътваря и гоблина, минем през гоблина и булката му и стигнем до племенника и секретаря.

Невероятният саундтрак

Надявам се не съм сама, но всяка седмица съм в очакване на нова страхотна песен свързана с драмата. Наред с интересната история, невероятните песни, които акомпанират всеки един момент и които не можем да спрем да слушаме след края на поредния епизод са неразделна част от петъчно-съботните ни вечери.

Бромансът

i love the 40s | Tumblr

Вече споменах химията между актьорите, но няма как да минем без незабравимите комички и сърцераздирателни сцени между момчетата в драмата. Вековното приятелство и съперничество между жътваря и гоблина ни накара да чакаме с нетърпение каква щуротия двамата ще измислят още. Освен тях племенника и чичото (гоблина) ни накараха да повярваме, че те наистина са роднини и в реалния живот.

Зашеметяващата история

Goblin Gong Yoo | K-Drama Amino

По какъвто начин и да кажем колко интересна, оставаща ни без дъх и караща ни да ревем като малки деца история ни представиха в драмата „Гоблин“ ще е малко. Всяка връзка между героите бе перфектно разказана, наред със сълзите имаше и много смях и усмивки, и да не забравяме и поуките от драмата!

Компютърната графика

Gong Yoo Korean Drama GIF - GongYoo KoreanDrama Goblin - Discover & Share  GIFs

Без съмнение щом видим жанра сме наясно, че ще има някаква компютърна обработка, но никой не очакваше да е на такова ниво. За драма, която се излъчва по кабелна телевизия ефектите, които ни предлагат са направо изненадващи. Във всеки един момент драмата ни поднасяше интересни и незабравими ефекти, които подобряваха преживяването.

Запомнящи се реплики

korean drama goblin | Tumblr

Всяка драма има по някоя и друга запомняща се реплика, но тук те нямаха край. Сценаристите са се справили със задачата да оставят дълбока следа в зрителите. Една от незабравимите за мен реплика е Цялото време с теб беше страхотно. Защото дните бяха хубави, защото не бяха, защото бяха нормални, обичам всеки един момент.

Хуморът

Kdrama Goblin GIF - Kdrama Goblin Gongyoo - Discover & Share GIFs

Голяма част от самата драма са забавните моменти между героите. Въпреки трагичната история на главните двойки, те не спряха да ни разсмиват. Двамата съквартиранти минаха през много периоди във взаимоотношенията си и не спряха да ни разсмиват с често безсмислените си спорове.

Романиката

Goblin: The Great and Lonely God – Kdrama Review – A Gypsy ...

В „Гоблин“ освен пословичната любовна история между гоблина и жената на гоблина, която не е за пренебрегване, има и още една сладка и незабравима двойка. А именно това е краля и кралицата! Дори и с трагичен край, всяка минута между влюбените е уникална.

Героите

В драмата няма един герой, който да не ни липсва, като почнем от духовете, минем през дядото и секретар Ким и стигнем до главните. Ето тук обаче ще представим най-запомнящите се.

Егьо кралицата Джи Ън Так
Steam Community :: :: I have made up my mind. I will marry you ...

Нека първо започнем с забавната, но странна главна героиня Джи Ън Так. Въпреки всички трудности, които е преживяла през живота си тя съумява да продължи напред. И най-вече да ни забавлява с изключително голяма доза егьо~

Ревнивият гоблин
Gongyoo Goblin GIF - Gongyoo Goblin Stare - Discover & Share GIFs

Един от многото страхотни герои, които ще търсим всяка седмица да гледаме е забавният и на моменти неадекватен Ким Шин. Заедно с тъжните и романтични моменти, палавият характер ни забавлява всеки уикенд.

Невинният жътвар
Grim Reaper😆💕 discovered by ➳ B on We Heart It

Ким У Бин, името което жътварят избира да се представи пред Съни, ни представи един невинен, наивен и понякога също толкова неадекватен колкото Ким Шин, посланик на смъртта.

Палавият племенник
5 Favorite Things About: Goblin | K-Drama Amino

Няма как да пропуснем и Док Хуа. Племенникът, който прави всичко за да му върнат картата и разбира за силите на чичо си по странните навици на гоблина. Хумористичните коментари не на място, държанието му с гоблина и жътваря, всичко ще ни липсва от пакостника. „Единственият подарък, който съм получавал е сграда. Сигурно е хубаво да ти подарят камера.

Секси дивата Съни
48 images about Yoo In Na on We Heart It | See more about yoo in na, kdrama  and goblin

Сестрата на Ким Шин, която кара дори и жените да се обърнат след нея. Въпреки тайнствеността си в началото Съни бе една от най-забавните, най-директните и най-уравновесените герои на цялата драма.

Списъкът може да продължи безкрайно, но нека да спрем до тук. Затова пък, кои са вашите любими и незабравими моменти от драмата „Гоблин“?

Images: cr to the owners

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.